Bedieningsmogelijkheden

De laatste jaren zijn de bedieningsmogelijkheden ruim uitgebreid. Somfy houdt rekening met de levenswijze van de dag van vandaag, alsook met het feit dat wij allen graag wensen te leven in een aangenaam nest.

Standaard bedieningen zijn met schakelaar, al dan niet bekabeld, met afstandsbediening met verschillende kanalen.
Evenwel is er een tijdsklok beschikbaar, die u volledig naar uw levensmanier kan instellen en op vaste tijdstippen kan laten bedienen wat u wenst.
Een zonnecel houd dan weer rekening met de temperatuur, danig ingesteld dat wanneer het bv 20° wordt, deze zonnecel een signaal doorstuurt om toch even de gordijnen dicht te doen.

Top hedendaags is echter het Tahoma-systeem. Met deze uitgebreide tool kan u werkelijk zo goed als uw hele huis bedienen via uw I-Phone of I-Pad, waar en wanneer u dit maar wil.
U kan er uw gordijnen op toevoegen, echter ook uw poort, garagepoort, verwarmingsketel, elektrische Velux, sfeerverlichting, een extra schakelaar,... Noem maar op.
U creëert scenario’s zoals u wil.
Bv. Scenario ‘Thuiskomen’, met 1 klik op uw I-Phone vanop uw oprit opent uw poort, uw garagepoort, sluiten al uw gordijnen en liggen alle gekoppelde sfeerlichtjes al aan tot dat u binnen bent.
Bv. Bij vertrek ‘s ochtend scenario ‘Uit het huis’, met 1 klik kan u dubbel checken of u niet vergat om een Velux te sluiten boven alsook het zijpoortje aan uw woning of de voordeur,...
Wij hebben het in de showroom en tonen het u graag!

Handmade in Belgium